• about

Ngeunaan toko kami

Cahaya hirup anjeun dina gaya!

Quanzhou Youhottest Garment Co., Ltd mangrupikeun perusahaan modéren kalayan desain, pamekaran, produksi sareng penjualan, didirikeun taun 2010, sareng tempatna di Kota Quanzhou Cina, anu mangrupikeun daérah produksi Modal Baju. Ayeuna urang gaduh langkung ti 10.000 PC per bulan produksi. Kalayan standar kualitas anu ketat, tim pangembangan anu épisién sareng sistem manajemén anu sampurna, kami janten salah sahiji panyandian baju tidur atanapi piyama anu kawéntar ti Cina.